Măi, daca n-as stii ca glumesti as crede ca tu iti cauti nevastă pe aici...Eu sunt eu, si mereu alta.
Si nu, n-am glumit la final. Nu mă joc cu asa ceva. Chiar mi-am pierdut mama, in ziua sfanta de 15 august, chiar de Sf Maria. Cand altii petreceau, eu plângeam cat pentru toata planeta.
Sorry 2 hear that. Oricum esti o tipa puternica si sunt convins ca nu ai dat 2 lei pe incurajarile din exterior. Be strong & good, 'cause she's watching you... >
Bravos Mitzo, care vra sa zica il traduci pe Eliade, ha? Ei bine, atunci nu te mai iau la Union, sa-ti fie de invatatura
Ei, stiam sa leg di-ul de link, nu-s proastă
Sună mai bine, vrăjeli virtuale...Lasă tehnica pentru cei cu Politehnica. Somn usor, nu te gandi la nimic, decat ca a mai trecut o zi.
Buna Nati_5265, daca iti plac chestile astea, ai de facut un singur lucru:scrie la GOOGLE, astrologie mihnea firan si fa-ti harta sinastriala, asta implica sa stii cand s-a nascut ea. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Dragă Natanail, eu zic că în primul rând n-ai făcut bine scriind pe acest site " problema " ta care şi aşa sună ca un trolling. Eu zic că eşti prea mic să te gândeşti la prostioarele astea, iar dacă mă vei critica spunându-mi că şi eu îţi ţin predică, trebuie să pricepi că nu e predică ci purul adevăr.
Dacă chiar vrei o ' iubită ' atunci alege-o pe cea cu care te simţi tu bine, în orice caz scuteşte-ne de toanele tale de copil de 1O ani.
cristinacurasov1000 întreabă:
selenuska întreabă: