| Natanail7 a întrebat:

Buna TPU ma puteti ajuta sa imi spuneti cu cine ma potrivesc mam nascut in 2002 26 iulie si vreau sa aflu cu cine sunt comatibi eu ma numesc Natanail iar ea Catalina.

39 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Liviucu):

Măi, daca n-as stii ca glumesti as crede ca tu iti cauti nevastă pe aici...Eu sunt eu, si mereu alta.
Si nu, n-am glumit la final. Nu mă joc cu asa ceva. Chiar mi-am pierdut mama, in ziua sfanta de 15 august, chiar de Sf Maria. Cand altii petreceau, eu plângeam cat pentru toata planeta.

| Liviucu a răspuns (pentru floresdemayo):

Sorry 2 hear that. Oricum esti o tipa puternica si sunt convins ca nu ai dat 2 lei pe incurajarile din exterior. Be strong & good, 'cause she's watching you... >big grin

| mixxjim a răspuns (pentru floresdemayo):

Bravos Mitzo, care vra sa zica il traduci pe Eliade, ha? Ei bine, atunci nu te mai iau la Union, sa-ti fie de invatatura laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Liviucu):

Ei, stiam sa leg di-ul de link, nu-s proastă laughing
Sună mai bine, vrăjeli virtuale...Lasă tehnica pentru cei cu Politehnica. Somn usor, nu te gandi la nimic, decat ca a mai trecut o zi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru mixxjim):

Măi sa fie, Eliade e slabiciunea mea!

| emilyelisa1234 a răspuns:

Buna Nati_5265, daca iti plac chestile astea, ai de facut un singur lucru:scrie la GOOGLE, astrologie mihnea firan si fa-ti harta sinastriala, asta implica sa stii cand s-a nascut ea. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| XDarkAngel a răspuns:

Dragă Natanail, eu zic că în primul rând n-ai făcut bine scriind pe acest site " problema " ta care şi aşa sună ca un trolling. Eu zic că eşti prea mic să te gândeşti la prostioarele astea, iar dacă mă vei critica spunându-mi că şi eu îţi ţin predică, trebuie să pricepi că nu e predică ci purul adevăr.
Dacă chiar vrei o ' iubită ' atunci alege-o pe cea cu care te simţi tu bine, în orice caz scuteşte-ne de toanele tale de copil de 1O ani.

| Natanail7 explică (pentru XDarkAngel):

Miai citit gandurile cu predica...

| Cruciuliță a răspuns (pentru Liviucu):

Si tu?! N-o scapa din mreje laughing