Eu iti recomand profilul pedagogic.Chimie biologie fizica faci doar in clasa a 9 si a 10, matematica faci 2 sau 3 ore pe saptamana engleza 2 ore franceza 2 ore si romana 5 ore.E un profil foarte bun din care vei avea un viitor asigurat.Indiferent de ce va urma in tara asta o invatatoare educatoare sau un profesor tot este nevoie. Dupa ce termini liceul te poti angaja ca suplimitor ca educator sau invatator. Daca vrei sa te faci profesor trebuie sa dai la facultate pe care o poti face in timp ce lucrezi.Eu sunt la pedagogie si e foarte frumos. Baftaaa
Cred ca ti se potriveste profilul economic deoarece faci cate putin din toate.Si eu sunt a8-a si vreau la stiinte ale naturii sau mate-info
Pai tie nu iti place nimic. Unele sunt asa si asa, altele le urasti. Liceu sportiv sau de arte? La filologie iti trebuie istorie si geografie; la bio-chimie ai nenevoie de biologie si chimie... La mate - info trebuie sa stii bine de tot matematica si informatica.
Eu iti recomand filologia, un liceu bilingv.
Ai putea sa incerci la Iulia Hasdeu sau Cantemir Voda pe profil mate-info...dar iti trebuie rezultate destul de bune cam peste 9:30... daca ai media de 8 si ceva poti incerca la Rosseti sau la Bilingv pentru ca iti place engleza George Cosbuc
Adi1987 întreabă: