| Feri5 a întrebat:

Mai este o săptămâna și începe școala. Sunt la începutul liceului, in clasa a IX-a pe profilul științe ale naturii. As dori niște sfaturi pentru un nou "univers" al liceului și anume as dori să-mi spuneti cum m-as putea acomoda cu colegii, profesorii, cum as putea sa fiu cel mai îndrăgit coleg, cum as putea sa ma adaptez la materia școlară. Menționez ca sunt la unul dintre cele mai bune licee din județ! Toate cele bune!

3 răspunsuri:
| XYZ02 a răspuns:

Sunt an terminal la un colegiu national(liceu de "top"), si ceea ce am invatat in acesti 3 ani sunt:
-exisita dobitoci oriunde,degeaba se numeste colegiu national, sau este liceu de "top", prosti tot gasesti.
-nu ai cum sa fii cel mai indragit coleg din clasa(cum am spus inainte, o parte din colegii tai sunt niste dobitoci).
-nu te astepta la un colectiv unit, vor fi grupulete de cate 5-6-7 persoane.

Partile negative ale liceului au legatura, in mare parte, cu clasa ta, unde este posibil sa vezi pentru prima data unde poate ajunge prostia umana.

Lasand partile negative la o parte, experienta liceului este un foarte pozitiva.

| ValentinBa a răspuns:

Totul depinde de personalitatea ta. Trebuie să fi tu însuți.

| Andreiutu360 a răspuns:

1.Nu trebuie sa fii cel mai indragit coleg
2.Trebuie sa se vada ca nu esti fake si ca esti original(ma refer la personalitate)