Nu trebuie sa te emotionezi. Daca ai emotii vei uita tot si va fi si mai greu. Gandeste'te ca este la fel ca un test. Daca pana acum ai luat note destul de bune la toate testele date. Adica din lectii cu siguranta vei trece. Fi relaxata si vei vedea ca iti va fi mult mai usor si te vei simti mult mai bine. Decat sa stai cu frica in tine ca nu iei nota mare. Mai repeti de dimineata inainte sa te duci la scoala si nu vei avea probleme daca ai invatat si repetat. Capul sus si mergi inainte. Fara emotii.
Succes! >
Buna!
Inca imi aduc aminte cat de emotionata, agitata eram. Stiu ca invatasem tot caietul, eram cat se poate de pregatita, insa emotiile si frica ma copleseau. Insa, in timpul tezei mi-am revenit, am vazut ca subiectele erau accesibile, deci puteam sa le fac daca imi canalizam atentia pe ele.
Nu te speria, nu te agita, incearca sa te calmezi si totul va fi bine. Ai sa vezi ca o sa iei nota mare daca esti atenta. Si nu lasa lipsa timpului sa te copleseasca.
Mult succes maine!
Sincer la prima teza am avut ceva emotii da apoi am considerato ca un test ...
app succes la teza ahhh e si la mate :-s succes
La mine a fost usor.Ne-a dat calcule cu multimi, puteri, inmultiri, impartiri, puteri etajate, un alt subiect a fost sa comparam puteri, a mai fost un ex. de genul a+5b=20; 4a+20b=?, deci relax. A mai fost o problema ceva mia grea, dar aceea a punctat mai putin.Eu am luat un 9, si asta din neatentie, nu pentru ca nu am stiut ceva.
Relax, ca o s aiasa bine. Tu invata, mai repeta un pic dimineata si stapaneste-ti emotiile.Succes
In primul rand ai grija sa n-ai emotii, ca stii, nu te panica si nu te pierde. Ca asa am facut eu la prima teza si m-am ales cu un 7 de toata frumusetea (era la romana). Deci prima mea teza a fost si cea mai nasoala, mi-au transpirat mainile ca niciodata, m-am inrosit ca Mos Craciun si nu am mai primit nici punctu` din oficiu ca m-am inspirat prea mult de la colegu` de banca.
Nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca nu e asa cum crezi u de greu
asa eram si eu de speriata dar daca invetzi o sa vezi ca iti va fi usor
stai calma... o sa fie bine
funda!
La prima mea teza eram foarte emotionat dar dupa ce m-am obisnuit cu ele nu mi se pare ceva greu.
Vreau sa va spun ca ne-au adus raspunsurile la teza si am luat nota 9:d. imi doream 10 dar si 9 este o nota buna
La prima teza am avut emotii dar am incercat sa ma gandesc cca nu e pentru nota
Alëxąndŕą întreabă: