La mate-info intensiv, în general ar trebui să scrie ce se face intensiv, dar dacă nu scrie, înseamnă că se face intensiv informatică!
La mate-info bilingv engleză, nu mai e cu intensiv mate sau info, este doar bilingv(intensiv) engleză! Şi dacă mai sunt alte observaţii, ar trebui sa scrie acolo, în broşură. Sper că te-am putut ajuta!
Numai bine şi succes cu admiterea asta!
@Fantasy: La mate-info intensiv se face intensiv informatica, nu matematica. La mate- info cu bilingv engleza faci multe ore de engleza.
@ andyanimefan64:Bilingv engleza NU inseamna ca faci absolut toate lectiile de la toate materiile in engleza. Bilingv engleza presupune cu 2 ore in plus mai multa engleza decat la intensiv engleza, astfel incat poti ajunge sa ai 6 sau chiar 7 ore de engleza pe saptamana, spre deosebire de intensiv engleza unde mai mult de 4 ore nu faci. Daca era cum zici tu, atunci era direct clasa cu predare in limba engleza.
Tot tine de nr de ore, programa ( materia si dificultatea ) este la fel dar nr de ore se maresc ex: La intensiv engleza in loc de 2 faci 4, la nate-info faci 4+ de ore pe satamana si la intensiv faci 6. Si daca esti la mate info engleza dai teza si din engleza si va mai greu decat la clasele fara intensiv ( faci mai multe ore si is cerinte mai mari ).
Din cate stiu la mate-info intensiv se fac mai multe ore de info fata de mate-info normal, iar la mate-info bilingv engleza se fac mai multe ore de engleza.
La intensiv informatica faci cu doua ore mai mult info, eu cel putin asa stiu. Bilingv engleza inseamna ca faci absolut toate lectiile de la toate materiile in engleza. Mate - info intensiv engleza inseamna ca faci doua ore de engleza in plus.
Draga la mate info intensiv se face intensiv informatica crede-ma acolo merg si eusi apropo engleza faci intensiv la aproape orice profil
Pai depinde ce liceu este la 1 faci numai mate si la unu mai faci ceva in plus cred
Funda*
Salut!
Eu una cred ca la mate-info se face mate in egala masura cu info. Apoi stiu ca la mate-info intensiv se face intensiv informatica, iar la mate-info blingv se fac informatica si engleza intensiv.
Sper ca te-am ajutat!
Succes la liceu si sper sa intri unde iti doresti!
Pa pa!:*
funditzZa?:->
Delisha98 întreabă:
CordovanRaul întreabă: