| gellalbie4ever a întrebat:

Bună TPU,
Nu mai am caietele nici manualele NIMIC de matematică(9-12) am 23 de ani. (Nu am pe ce colegi să sun XD) Pentru cei de la liceul tehnologic (care, încă, sunteți la liceu): am nevoie de o listă întreagă cu toate titlurile lecțiilor la matematică din:
a). a9a
b). a10a
c). a11a
d). a12a

Dau FUNDĂ!

8 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Titlurile le găsești în programa școlară, iar lecțiile le poți cere de la un profesor, el le are pe toate din cei 4 ani, și sunt sigur că ți le dă.

| gellalbie4ever explică (pentru Frank51):

Am absolvit liceul acum 4 ani. Intru intr-o librărie și văd eu

| Frank51 a răspuns (pentru gellalbie4ever):

Ce legătură are? Mergi la un profesor random, și ii spui că în anii x ai fost elevul lui, și că vrei să te ajute cu lecțiile. Profii au proiectele de lecție pregătite, zic asta pentru că și eu am făcut modulul psihopedagogic la facultate și proiectele încă le am.

Mergi la un profesor, ceri lecțiile frumos, spunându-i problema foarte clar și concis, sunt 100% sigur că nu te refuză.

| gellalbie4ever explică (pentru Frank51):

Că tot te-am prins mai am o întrebare: îți mai aduci aminte din clasele 1-12 la înmulțirea fracțiilor făceam simplificarea pe diagonală între ele sau de sus în jos? Eu îmi aduc aminte că la adunare si scădere le aduceam la numitor comun sau le Simplificam de sus in jos dar la fracții parca era ceva simplificare între ele pe diagonală?

| Frank51 a răspuns (pentru gellalbie4ever):

Aduci la același numitor inmultind numărătorii cu cel mai mic multiplu comun
https://youtu.be/6i0L5sktXfk

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Găsești foarte multe exemple pe YouTube cu toate operațiile, doar motivație să ai.

| Mirel4412 a răspuns:

Iei manualele din fiecare an si acolo ai toata materia

| gellalbie4ever explică (pentru Mirel4412):

Nu mai manualele le-am dat acum 3-4 ani înainte absolvire