Draga mea bebelusa. Te inteleg, si au am trecut prin febra admiterii si la fel, m-am decis pe ultima suta de metrii.
Vrea sa-ti spun ca nu exista profil in Romania de la care sa te poti duce direct la arhitectura! Oricum va trebui sa faci pregatire suplimentara pentru facultate - asta insemnand desen tehnic, desen artistic etc.
De la profil uman - unde nu se face mate e mai greu sa mergi la arhitectura asa ca faci f bine ca iei in considerare profilul real. Ai uitat insa ca exista la profil real si stiinte ale naturii. Din punctul meu de vedere ar fi profilul ideal pentru tine:
1) pentru ca faci mate serios(cu o ora mai putin decat cei de la mate-info)
2) pentru ca nu o sa te chinuiesti cu informatica - C++ si alte programe bezmetice care o sa te innebuneasca cate 6 ore pe saptamana pana turbezi
3) pentru ca faci totusi TIC - 2-3 ore pe saptamana, indeajuns sa cunosti baza - deci nu o sa te indobitocesti in asa fel incat sa stii doar sa aprinzi calculatorul, sa-l stingi si sa intrii pe mess
E adevarat ca o sa faci bio/chimie/fizica care nu o sa te ajute la facultate, dar gandeste-te ca bacul va fi mai usor la stiinte ale naturii decat la mate-info!
Bafta!
In viata tu decizi, si plus de asta informeaza-te ce meserii sunt cele mai vanate si cele mai bine platite si fara stres . intra la economie, calculatoare, ceva legat de asta.
Eu stiu ca de obicei la arhitectura si chestii d; astea trebuie sa dai niste probe inainte.
Daca stii ca iti trebuie la arhitectura matematica,nu ai vointa sa o inveti? De ceea ce iti este frica,te adaptezi mai greu,insa va fi mai bine. Oricum,matematica faci la orice profil, nu te incurci doar la mate-info. Eu zic sa faci ceea ce iti place, dar nu e bine nici sa fugi.
Ms mt tuturor[:X]...pregatire suplimentara la desen tehnic si altele o sa fac.ms mt:*:*
alexcatalin13 întreabă: