| BalonasheColorate a întrebat:

:*. nu prea stiu ce sa fac.maine voi completa fisa pentru admitere la liceu si habar n'am ce sa fac.As vrea sa merg mai departe pe arhitectura dar din cate am intels trebuie si matematica iar la mte-info imi e cam frica sa ma duc pentru ca de obicei gresesc la calcule ma grabesc etc si iese naspa. ce sa fac sa ma duc la un profil doar pentru ca imi trebuie matematica sau...nu stiu ce sa fac.HELP ME! urgent. p. s-fara glume si din astea.crying

Răspuns Câştigător
| Demoiselle a răspuns:

Draga mea bebelusa. Te inteleg, si au am trecut prin febra admiterii si la fel, m-am decis pe ultima suta de metrii.
Vrea sa-ti spun ca nu exista profil in Romania de la care sa te poti duce direct la arhitectura! Oricum va trebui sa faci pregatire suplimentara pentru facultate - asta insemnand desen tehnic, desen artistic etc.
De la profil uman - unde nu se face mate e mai greu sa mergi la arhitectura asa ca faci f bine ca iei in considerare profilul real. Ai uitat insa ca exista la profil real si stiinte ale naturii. Din punctul meu de vedere ar fi profilul ideal pentru tine:
1) pentru ca faci mate serios(cu o ora mai putin decat cei de la mate-info)
2) pentru ca nu o sa te chinuiesti cu informatica - C++ si alte programe bezmetice care o sa te innebuneasca cate 6 ore pe saptamana pana turbezi
3) pentru ca faci totusi TIC - 2-3 ore pe saptamana, indeajuns sa cunosti baza - deci nu o sa te indobitocesti in asa fel incat sa stii doar sa aprinzi calculatorul, sa-l stingi si sa intrii pe mess
E adevarat ca o sa faci bio/chimie/fizica care nu o sa te ajute la facultate, dar gandeste-te ca bacul va fi mai usor la stiinte ale naturii decat la mate-info!
Bafta!

5 răspunsuri:
| BalonasheColorate explică:

Adica astazihee hee.

| Ambassaderåd a răspuns:

In viata tu decizi, si plus de asta informeaza-te ce meserii sunt cele mai vanate si cele mai bine platite si fara stres happy. intra la economie, calculatoare, ceva legat de asta.

| lolly_3072 a răspuns:

Eu stiu ca de obicei la arhitectura si chestii d; astea trebuie sa dai niste probe inainte.

| AalxAndra a răspuns:

Daca stii ca iti trebuie la arhitectura matematica,nu ai vointa sa o inveti? happy De ceea ce iti este frica,te adaptezi mai greu,insa va fi mai bine. Oricum,matematica faci la orice profil, nu te incurci doar la mate-info. Eu zic sa faci ceea ce iti place, dar nu e bine nici sa fugi. tongue

| BalonasheColorate explică:

Ms mt tuturor[:X]...pregatire suplimentara la desen tehnic si altele o sa fac.ms mt:*:*