La romana am facut argumentari pentru toate tipurile de opere, iar la mate am facut multe (sau cred ca mai toate) variantele la pregatire, ca exercitiile pe care nu le stiam sa mi le explice profa, toate astea de-a lungul anului, in rest sa ma testez, sa recapitulez si toate astea cu 2 zile inainte examenului si am luat 8.77. Nu trebuie sa fii speriat, nu e chiar asa de greu. Daca ai invatat si tot ce mai trebuie ai sa te descurci, mai ales ca media de intrare e 8.
Am facut multe variante.Multe exercitii.Ce nu am stiut, am cautat pe net.Succes!
Dacă tu te simți nepregatit ai putea sa rogi profesorul/profesoara ta de matematica sa-ti explice acele ecuatii, sa nu iti fie rusine, gandeste-te daca o sa ia curaj sa ii spui daca iti poate explica o sa treci examenul cu o nota buna, si o sa ajung unde vrei tu si mai incearca sa nu te stresezi, deoarece find stresat vei fi cu gandul ca tu trebuie sa dai examenul, iar definitiile/ecuatiile pe care le-ai invatat le vei uita, si mai ales in timpul examenului trebuie sa fii relaxat, asa eram si eu, stresat, dar m-am relaxat si am reusit sa iau examenul la mate cu 8, 76, sunt sigur daca eram stresat luam o nota mult mai mica cum ar fi 6-5.