| joana123 a întrebat:

NU sunt hotarata la ce liceu sa merg. Mie nu imi place Matematica geometri adica nu sunt buna dar la Mate- alg iau note destul de mari 8, 9 chiar si 10 iar materile mele preferate sunt Chima Biologia si Lb Romana. Eu nu vreau sa merg la mate-info pentru ca nu ma descurc la geometrie. M.am gandit sa merg la stiintele naturi dar nu sunt sigura. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Salut.
In clasa a IX-a vei face geometrie (trigonometrie) si algebra. In clasa a X-a vei face in general algebra, dar vei sta si 3-4 saptamani pe geometrie (geometrie analitica). In clasa a XI-a si a XII-a faci Algebra si Analiza matematica. Mai folosesti unele notiuni de la trigonometrie si geometrie analitica, dar rar.

Geometria nu este la fel ca in gimnaziu, este diferita complet. Vei avea mai multe formule de invatat.

La stiintele naturii si mate-info in clasele IX-X faci la fel de multa matematica. Din clasa a XI-a cei de la stiintele naturii fac mai putina.

6 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Pai, daca iti place chimia si biologia du-te la stiintele naturii dar sa stii ca si acolo matematica e o materie de baza

| joana123 explică (pentru BroascaCuElice):

Se pune accent tare pe matematica?

| BroascaCuElice a răspuns (pentru joana123):

Se pune deoarece dai bacul din matematica

| 0Alexander0 a răspuns:

In liceu nu prea se mai face geometrie la matematica.

La stiintele naturii dai si bacul si teza la matematica. Matematica este materia de baza la profilul real.

| AliceNeye a răspuns:

La filologie, vei da bacul din istorie, nu mate happy

| Richard01 a răspuns:

Stiintele ale naturii.