Am luat 9.15. Stiam de vreo doi. Am copiat din manual. Cu nesimtire, ca nici macar nu era manualul meu, eu ma dusesem cu mina in buzunar. Daca chiar ai atita timp si energie de risipit cu prostiile astea de la istorie, atunci iti recomand calduros Wikipedia - in engleza. Nici mai mult, nici mai putin. Daca vrei ceva misto despre al doilea razbel, in special, dar nu numai, zi-mi ce subiecte vrei sa aprofundezi si te rezolv de vreo citiva GB de reviste si carti de gen despre subiecte pentru care imbecilii de la Min. Educatiei ar trebui impuscati - Batalia de la Tg-Frumos dusa intre rusi si aliatii (inca, in acea primavara a lui 1944) romano-germani, care e studiata de atunci la orice academie militara de pe planeta asta care se respecta ca exemplu "ca la carte" de aparare elastica a unei forte motorizate/blindate e studiata la capitolul "diverse" ca multe alte evenimente-cheie.
Da, voi invata, dar nu stiu exact ce. Asta e problema. Stiu ce e in programa, dar poate pica orice de acolo.
Invata chestiile esentiale. Wikipedia e organizata foarte bine la majoritatea chestiilor istorice.
Multumesc! Am avut un test la istorie in care aveam o data istorica pe care eu nu o aveam predata la scoala la un anumit capitol. Acest eveniment nu era nici in manual, nici in cartea de sinteze pentru bac si nici in cea pentru admitere la politie( nu vreau la politie, dar mai invat din aceasta carte, intrucat are informatii suplimentare), si de aici vine tocmai si nedumerirea mea.
Nu o aveai predata sau nu aparea deloc in carte?
Nici nu o aveam predata, nici nu aparea in cartile pe care le am eu, dar intr-un test am gasit cerinte referitoare la aceasta.