N-o sa fie greu.Cursuri festive, despartire de colegi, profesori.Trebuie sa tragi tare pentru medii.Va depinde si de intrarea ta la liceul dorit. Teze o sa dai alea semestriale+examenul de admitere daca nu ma insel.Depinde cum intrati la liceu.Bafta si sper ca te-am ajutat. funda?
Buna
Nu e greu, cel putin pentru mine nu a fost greu, mi s-a parut ca a trecut foarte repede.
Teze si examene nu stiu cate o sa dai, de fapt, nu stiu cum se va intra anul acesta la liceu o_O.
Tezele de la clasa : romana, matematica, geografie/istorie (pe fiecare semestru).
Succes
Scuze ca ma bag peste intrebarea ta dar de ce nu pot sa pun intrebari pe TPU? de cateva zile dau click la Trm. intrebarea dar nu se trimite
Buna!
Nu este greu dar nici usor.
Semestrul I-3 teze[Romana, Matematica, Geografie/Istorie]
ATENTIE! daca dai teza la geo. vei da si in al II-lea tot la geo deci gandeste-te bine!
Semestrul II-Dai iar teze de clasa, si mai dai si examen la Romana si Matematica din clasele 5-8
Bafta!
Pai depinde cum inveti si o sa dai 3 romana si mate si la alegera istorie si geografie si un examen la capacitate
Eu anul acesta am terminat clasa a 8-a.Am avut în primul semestru o teză la mate una la română una la geografie sau istorie la alegere.(numai la media semestrială era importantă) În semestrul doi la fel + o evaluare naţională la română şi matematică care era 25% din media de admitere. Dar poate se schimbă programa în anul acesta.
Pai o sa dai 3 teze si 2 examene
teza romana, mate si istorie sau geografie alegy u asta si
examen romana, mate
Si mie mi s-a parut greu dar... am trecut... bafta! fundita?
Din proprie experienta (sunt cls a 10 acum) iti spun ca o sa treaca foarte repede anul.ca materie nu mi s-a parut greu. din cate stiu dai examenul de capacitate (sau scos tezele unice) la sf anului la : romana, mate, istorie/geografie. tezele se dau in fiecare semestru la cele 3 materii. te'as sfatui sa alegi geografia depinde si de tine la care ai avut rezultate mai bune pana acum.ciao :*
Annaa_4696 întreabă: