| ~ вα∂ вσу ~ a întrebat:

O sa fie greu pe a 8a?
Cate teze si examene o sa dau?
Multumeschappy

10 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

N-o sa fie greu.Cursuri festive, despartire de colegi, profesori.Trebuie sa tragi tare pentru medii.Va depinde si de intrarea ta la liceul dorithappy. Teze o sa dai alea semestriale+examenul de admitere daca nu ma insel.Depinde cum intrati la liceu.Bafta si sper ca te-am ajutat. funda?happy

| Turquoise a răspuns:

Buna
Nu e greu, cel putin pentru mine nu a fost greu, mi s-a parut ca a trecut foarte repede.
Teze si examene nu stiu cate o sa dai, de fapt, nu stiu cum se va intra anul acesta la liceu o_O.
Tezele de la clasa : romana, matematica, geografie/istorie (pe fiecare semestru).
Succes happy

| MANDY_2679 a răspuns:

Scuze ca ma bag peste intrebarea talaughing dar de ce nu pot sa pun intrebari pe TPU? de cateva zile dau click la Trm. intrebarea dar nu se trimite

| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Nu este greu dar nici usor.
Semestrul I-3 teze[Romana, Matematica, Geografie/Istorie]
ATENTIE! daca dai teza la geo. vei da si in al II-lea tot la geo deci gandeste-te bine!
Semestrul II-Dai iar teze de clasa, si mai dai si examen la Romana si Matematica din clasele 5-8
Bafta!

| MeGhosta a răspuns:

1. mai greut
2. 3 teze sim daca se fac examene ca anul asta, 2 big grin
funda?

| EmdYYY a răspuns:

Pai depinde cum inveti si o sa dai 3 romana si mate si la alegera istorie si geografie si un examen la capacitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai 6.
sem 1 : 3 teze ( mate, rom, geogra/isto )
sem 2: 3 teze ( mate, rom, georga/isto)
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu anul acesta am terminat clasa a 8-a.Am avut în primul semestru o teză la mate una la română una la geografie sau istorie la alegere.(numai la media semestrială era importantă) În semestrul doi la fel + o evaluare naţională la română şi matematică care era 25% din media de admitere. Dar poate se schimbă programa în anul acesta.

| laurika_3432 a răspuns:

Pai o sa dai 3 teze si 2 examene
teza romana, mate si istorie sau geografie alegy u asta si
examen romana, mate
Si mie mi s-a parut greu dar... am trecut... bafta! fundita?

| marrinnaa a răspuns:

Din proprie experienta (sunt cls a 10 acum) iti spun ca o sa treaca foarte repede anul.ca materie nu mi s-a parut greu. din cate stiu dai examenul de capacitate (sau scos tezele unice) la sf anului la : romana, mate, istorie/geografie. tezele se dau in fiecare semestru la cele 3 materii. te'as sfatui sa alegi geografia depinde si de tine la care ai avut rezultate mai bune pana acum.ciao :*

Întrebări similare