| Andreea_Bratu_1994_EMjR a întrebat:

Buna,TPU! O sa inceapa scoala.Sunt clasa a 5-a.Am note foarte bune, dupa parerea mea.Am doar doi de 8. Unul la mate si unul la istorie.In rest 9-10.Sunt si activa la ore.De exemplu, la biologie eu am fost a 3-a pe care a ascultat-o.Pe mine m-a ascultat cel mai mult din toata clasa.La ceilalti a pus 5-6 intrebari, la mine 10-11.Eu eram de 9 dar mi-a dat 10 deoarece mi-a spus ca ii raspund la ore.La mate am luat 8 in teza.La romana urmeaza sa o dau.Eu invat foarte bine si invat si reoede.In 10 min invat o lectie de mai mult de jumatate de pagina.Si nu e doar pe moment.Ca ma asculta si mama.Ok, cum pot scapa de emotii? Adica am 100000 de emotii cand ma asculta.Dar la teste nu prea.Ca la teste scrise nu ma balbai.Deci cum pot scapa de emotii? Si cum ma poate lua somnul repede seara? In cursul saptamanii imi e somn deoarece seara nu ma ia somnul.Dau fundoi :*

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Daca vrei sa ai somn linistit atunci nu trebuie sa neglijezi nici activitatea fizica. Trebuie sa inveti sa respiri sanatos, adanc, pentru ca toate celulele sa fie bine oxigenate, si intotdeuna sa ai o pozitie corecta, dreapta.
Cat despre emotii, acestea sunt normale. Toti oamenii au emotii; diferenta este ca unii au invatat sa le stapaneasca. Le vei putea stapani doar atunci cand te vei deprinde prin obisnuinta. Gandeste-te ca cei carora le vorbesti sunt oameni ca si tine. Cauta sa te familiarizezi cu ei, sa te apropii de ei oridecate ori ti se va oferi ocazia. Vorbeste-le ca si cum i-ai cunoaste ca pe parintii tai(cand vei sta in fata profesorilor), sau ca pe fratii si surorile tale(cand vei sta in fata colegilor).

2 răspunsuri:
| lovin1mee a răspuns:

Salut. Am și eu aceleași probleme. De emoții poți scăpa dacă încerci sa fi mai sigura pe tine pentru ca nu se sfârșește lumea dacă ei un 9. Iar Problema cu somnul... daca bei cafea sa încetezi și sa iei niște magneziu. La mulți ani! Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Mihnea_Coserea_1998 a răspuns:

Gandeste-te ca nu se intampla nimic, daca inveti cum trebuie nu poti sa patesti nimic... Spre deosebire de somn poti sa te duci la doctor, daca nu fa-ti o baie calda inainte de culcare si asculta astea https://www.youtube.com/results?search_query=asmr+whispers.