Scoala incepe pe 12 septembrie, din cate stiu nu mai este vacanta intre semestre, dar vor fi 3 saptamani de vacanta de craciun si doua de pasti
Tasteaza pe Google "structura anului scolar 2011-2012" si gasesti toate detaliile. Vrei chiar mura-n gura totul? Cat de prost sa fii incat sa nu stii ca Google exista special pentru a cauta chestii din astea.
Buna.
Scoala incepe anul acesta pe 12 septembrie. Uite un site pentru a te mai documenta : http://niceplaces.ro/fabulous/?p=140
Pupici!
Bunaeu stiam ca incepe pe 12 septembrie si ca mai aveam vacanta intre semestre(ca de obicei)dar se vorbea ca s`ar putea sa schimbe legea si sa dea mai multa vacanta la Pasti sau la Craciun(nu mai stiu exact)si sa nu mai dea intre semestre...+ ca ziceau ca vor sa sa termine scoala mai tarziu...Acum sa vedem ce lege or mai aproba.
Buna!...Se va incepe scoala pe 12 septembrie. Legat de vacanta dintre semestre nu se stie nimic sigur dar am auzit ca vacanta de iarna va fi de o luna.Acum vom vedea
Din cate stiam scoala incepe pe 12 septembrie dar nu stiu sigur si nu vom mai avea vacanta semestriala.
Deci scoala incepe pe 9 septembrie si nu avem vacanta intre semestre pentru ca vacanta de iarna se mareste cu o saptamana. Cel mai nasol lucru
Sjhxjcks întreabă: