Fa frumos in romana apoi tradu. Greu a naibii, dom'le! Plus ca geme netul de descrieri pe amazon - aliexpress - gear best - samd, iar tu vii aici la milogeala sa iti faca altii tema. PUNE OSUL LA TREABA!
Ai mâncat stricat?
Ti-am dat un sfat foarte pertinent si util, iar tu vii cu de-astea. Lasa ca e loc destul pentru tine pe centura... sau poate intri in politica si ajungi prim-ministru, cine stie. Multe succesuri iti doresc!
) ma faci sa rad cât de idiot poti sa fii, îți jur.
Ziua cu adevarat pierduta din viata e aia in care nu ai ris. Zi mersi, carry on.
O sa încep cu o chestie care o sa displaca tuturor dar c'est la vi))) Pe vremea mea nu exista internet cu site-uri unde sa îți faci temele și aplicații care sa te ajute la matematica sau google translate. Asa ca dacă îți e silă sa dai o căutare pe google ia frumos un produs de prin casa și citește-i eticheta. Undeva trebuie' sa scrie și în engleza, deși da pe afara internetul de ceea ce cauți tu și nu e greu absolut deloc sa cauți. Și dacă tot am amintit de translate, pune mana și cauta acolo ca știi sa folosești.
Asa cum a zis persoana de mai sus, fa-l in romana, apoi in engleza asa cum stii tu, si abia apoi poti sa postezi cele 2 variante si sa ceri un usor ajutor din partea comunitatii, nu sa iti faca cineva munca.
anonim_4396 întreabă: