| stefyeli a întrebat:

BUNA TPU! prostu de funeriuu... ne da teste dpu 2 saptamana de recapitulare... ce parere aveti? sunt in clasa a VIII-a si nici nu stiu bine la ce materii o sa dau. ma ajjutati!? fundita

4 răspunsuri:
| DarkShina5566 a răspuns:

Mda este adevarat ca o sa dsam teste predictive,notele nu se vor trece in catalog si cred ca nici notele nu ni se vor spune.Vom da teste la romana,matematica,latina(depinde de profil), engleza, geografie etc etc.

| laryyssaa a răspuns:

Sunt teste initiale si nu sunt obligatoriu trecute in catalog notele. si o sa dai la aproape toate materiile

| AleD a răspuns:

Si eu sunt tot pe a optahee hee.mie mi se pare o prostie sincer. vorba profei mele de ro.trebe si noi sa repetam unel; e chestii de care nici mu o sa mai avem apoi nevoi si is pierde si ea timpu corectand de geaba pentru ca nu se trec in catalog.normal ar trebui sa dai cam la toate materiilestraight face
winking

| AleD a răspuns:

Si eu sunt tot pe a optahee hee.mie sincer mi se pare o prostie. vorba profei mele de romana.trebe sa si repetam unele chestii in plus de care nici nu o sa mai avem nevoie si si ea tebe sa le corecteze degeaba. pierdere de timp.mai bine faceam alceva in oprele aalea ca si asa avem examenestraight face.de dat normal ar trebui sa dai cam la toate materiile. sper ca te-am ajutatwinking