| gsghdfhsdfhds a întrebat:

Stiti cumva cum este chestia aia cu corijenta? Ca eu am la matematica 5, 5, 5, 4,2 si in tza am luat 6 deci media imi iese 4, 65 iar profa de mate zice ca sunt corijenta. Stiti cumva daca a crijenta se tine cont de teza sau nu? Sau daca nu sunt de fapt corijent? Sau cum se calculeaza nota de la corijenta casa pot sa trec? Sau ce nota trebuie sa iau a tetul de crijenta casa trec? Dau FUNDA repede va rog maine dau crijenta sa stiu ce sa spun. Sau daca stiti pentru claa a 7-a ce subiecte se dau? FUNDA REPEDEEE

Răspuns Câştigător
| BlackEyedGirl a răspuns:

Da, se pune. Daca era o materie la care nu dadeai teza, iti iesea 4.20 si asa ramaneai corijenta, dar pentru ca ai luat 6 in teza, iti iese peste 4.50 asa ca treci clasa happy

2 răspunsuri:
| BlackEyedGirl a răspuns:

Daca ai 4, 65 se rotunjste, deci ai 5 si treci clasa. La materii se rotunjeste, media generala ramane asa cum e. Poate vrea maine sa te asculte pentru marirea notei, sa iti iasa media 6 sau asa ceva, dar daca ai 4, 65 nu ramai corijenta.

| gsghdfhsdfhds explică (pentru BlackEyedGirl):

Deci se pune cu teza nu?

| BlackEyedGirl a răspuns (pentru gsghdfhsdfhds):

Da, se pune. Daca era o materie la care nu dadeai teza, iti iesea 4.20 si asa ramaneai corijenta, dar pentru ca ai luat 6 in teza, iti iese peste 4.50 asa ca treci clasa happy