Poti sa faci un cantec amuzant de ex: am luat trei la geografie ca n-am stiut unde e Romania! cine stie acum ca e la mijlocul din agonie? la intersectia unei paralele de 45 d grade precum carteeeea de mate si a meridianului de 25 e amuzant mai poti sa citesti si sa scrii fiindca iti ramane ne in minte mai poti sa inveti cu prescurtari de ex: raurile: olt siret prut dunare somes mures : osp de dsm (de pu isi tu acolo amuzant) iar celelalte metode sunt cele grele de inv unde citesti de multe ori faci rezumat apoi scoti ideiile principale din rezumat.si te asculta cineva la sfarsit
fundisha?
Ce sa inveti mai repede? Eu cum inteleg tema sa inveti mai repede? Daca da,atunci o citesti o data,a doua oara,a treia,pina cind intelegi ceva. Apoi scrii esentialul in caiet, mai scrii si cite ceva din carte dar pe scurt.Din caiet mult mai usor inveti, bafta!
Eu una cand am de invatat citesc cateva propozitii mai scurte una dupa alta sau una mai lunga si o repet in gand cum am inteles-o si tot asa pana cand invat tot esentialul lectiei.
Pe mine ma asculta mama, tata sau orcine altcineva ca pana nu ma asculta cineva nu stiu sigur daca am invatat-o
Eu am luat 8 la muzicaa si apoi ora viitoare domnu' ne-a zis ca ne asculta si am scris o definitie de vreo o suta de ori Ori poti sa scrii pe o foaie un cuvant citesti de la capat alt cuvant citesti de la capat
RobyAlexandru1997 întreabă: