| Dya_7268 a întrebat:

Sunt clasa 6, mai exact trec in clasa 7. Cine este din Craiova? Ce imi puteti spune despre C.N.F.B. Vreau sa ma mut acolo, eu sunt la scoala 12 Decebal si sunt printre cei mai buni din scoala, dar din cauza elevilor care nu asculta si nu invata, profesorii nu pot sa predea foarte mult si bine, desi sunt foarte buni. Vreau sa imi spuneti toti ce stitire Buzesti, dupa parerea mea acolo chiar se face carte, nu este o batjocura si banuiesc ca nu sunt ca aici cel putin 100 de fite pe zi. Cine est ela Buzesti il rog sa imi dea cat mai multe detalii despre tot ce stie: cum sunt profesorii, cum sunt manualele, colegii etc.Multumesc anticipat! Cel mai bun, clar si de ajutor raspuns primeste o mare fnditza!

Răspuns Câştigător
| victorasM a răspuns:

Fratii Buzesti este unul dintre cel mai bun din Craiova. Profesorii se ocupa de elevi dandu-le toata atentia, manualele sunt bune, iar colegii fiecare cum ii formeaza. Ti-as recomanda acest colegiu din toata inima. Funda?

1 răspuns:
| LWikErR a răspuns:

Ma nu stiu da un lucru ti-l spun cer nu sunt cel putin 100 de fite pe zi sunt peste 21312321312321 de fite pe zi
happy
si am terminat!