| 2003Gabriela a întrebat:

TPU! Sunt clasa a 6-a, dar imi e foarte frica de viitor. As vrea sa-mi ziceti niste licee foarte bune din Constanta. Daca nu am facut spaniola la scoala si vreau sa fac acum, dar o stiu foarte bine ma primeste? daca da puteti sa-mi ziceti niste licee care sunt bune, dar si sa aiba spaniola/germana in programa. Daca ma intrebati de ce imi e frica de viitor o sa va raspund. Eu, chiar daca sunt la o varsta la care nu trebuie sa stiu de toate problemele economice sau altfel de probleme, stiu! Vad cat se chinuie parintii sa ne creasca, prin multa munca. Asa ca vreau sa-mi creez un viitor, chiar daca nu prea ai ce sa faci in Romania. Dau Funda pentru cel mai bun raspuns! Daca vreti sa scrieti ca sunt proasta sau ceva de genul ( am mai vazut oameni care scriu asta) va rog, nu va mai chinuiti sa scrieti, mersi!☺

1 răspuns:
| 12lopn a răspuns:

Wow...ia-o usor! :D Mai ai inca 2-3 ani pana la liceu. In orice caz trebuie sa te meditezi daca vrei sa iei examenul la acel liceu.
Daca nu ma insel, la George Calinescu are oferta educationala cu spaniola/franceza/germana intensiv.
http://georgecalinescu.ro/? page_id=439

nu stiu exact daca mai sunt si alte licee cu spaniola si germana