Eu nu-ti spun de câte ori să te duci la sală, ci iti spun că exercițiile fizice nu trebuie să lipsească în nici o zi. Tu nu trebuie să te bazezi pe sală, ci pe exercițiile zilnice de acasă.
Daca e cu adevarat important pentru tine, renunti la unele activitati si mergi si la judo...de exemplu lasi pc-ul deoparte.
Si daca ai fi tu in locul meu, de cate ori te-ai duce pe saptamana?
Ori de cate ori e nevoie Mi se pare firesc sa te sacrifici pentru pasiunea ta! Din moment ce iubesti judo, fa orice ca sa il practici in continuare. Daca il practici din orice alt motiv.o poti lasa mai moale, chiar sa renunti
Esti pusa intr-o situatie aiurea, stiu cum e, si eu am patit ceva de genu. In final eu am ales scoala, nu faceam fata, sunt tot clasa a 8-a si e greu anul asta. Asa ca am decis ca anul asta sa nu-mi preocup timpul cu nimic altceva decat cu scoala, pentru ca vreau sa intru la un liceu bun, iar daca voi reusi imi voi relua activitatile la care am renuntat. Si daca vei intra la liceul pe care ti-l doreai si iti vei recapata timpul atunci eu cred ca vei fi fericita si mandra de tine. Anul asta incearca sa te concentrezi pe un singur lucur : scoala. Dupa ce iti vei atinge scopul, vei putea sa te bucuri in continuare de timpul liber pe care il vei avea