| Mutulescu_Gabriela_1995 a întrebat:

Sunt clasa a X-a si locuiesc intr-un sat la 40 km distanta fata de orasul in care fac liceul. Anul trecut am facut naveta. E foarte obositor. Am doar 2 autobuze: unul pleaca la 6:20 dimineata si unu care vine la 16:00 seara. Ajung la 17:30 acasa. Tatal meu nu este de acord sa stau la internat datorita "anturajului". Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| G510 a răspuns:

Ti-ar fi mult mai usor la internat. Incearca sa il convingi sa te lase macar un semestru la internat, dovedeste-i ca rezultatele tale raman la fel de bune, sau chiar mai bune indiferent de anturajul internatului. In plus, internatul de liceu nu e ca internatul celor de la facultate, e mai sever si mai sigur, cu ore de studiu si cu ore fixe de culcare.

1 răspuns:
| xVictor a răspuns:

Are perfecta dreptate ^_^ si iubita mea este in aceeasi situatie numai ca ea pleaca la 12 si se intoarce la 8 aproape 9 seara. Prin anturaj si cred ca te-ai prins se refera la... baieti si ce stiu ei sa faca ^_^ z ar trebui sa-i dai dreptate pentru ca asa sunt parintii, ingroziti de asa ceva, revenind, fa ce vrei si daca vrei incearca sa le explici ca te pot duce la ginecolog pe fiecare luna ^_^ Bafta