| boss_5292 a întrebat:

Buna TPU sunt clasa a7a si deoarece am fost bolnav cand colegii mei au dat test la tehnologie si nu am fost la scoala.
De atunci nu am mai lipsit sperand sa ma asculte, sau sa dau si eu testul si sa imi puna nota.Dar profesoara mea este din alt oras si vine foarte rar la ore.
Iar acum eu risc sa raman cu situatia neincheiata...cum pot rezolva problema asta avand in vedere ca mai avem o singura ora de tehnologie pana se termina semestrul, la care e posibil ca profesoara sa nu vina...

2 răspunsuri:
| D3is a răspuns:

Vorbesti cu dirigintele tau, sau faci reclamatie la inspectoratul scolar pentru ca un profesor sau o profesoara nu are voie sa lipseasca de la ore chiar daca e din alt oras, ea profita de chestia asta si isi ia niste zile libere asa ca vrea ea, asculta sfatu meu si fa cum ti-am zis vorbeste mai intai cu dirigintele sau diriginta ta si daca nu rezoli nimic fa o reclamatie la inspectoratul scolar, vorbesc serios, colegii tai pot fi martori ca profesoara vine cand vrea ea la ore, nu are voie sa lase corigent sau fara sa incheie media la vreun elev, e bataie de joc. Bunica mea a fost profesoara si facea naveta in fiecare zi 50 de kilometri, profesoara aia a ta nu cred ca e la o distanta mai mare de 30 de kilometri de scoala unde inveti

| boss_5292 explică (pentru D3is):

Dar ce se intampla daca raman cu situatia neincheiata?