| shawtytortoise5 a întrebat:

Bună, TPU! Sunt confuză în privința facultății. Sunt studentă în primul an la Media Digitală și am luat toate examenele, cu excepția unuia singur care prezintă o materie mai complexă și care este dificilă pentru mine. Însă simt că acest profil nu este de mine, deoarece nu mă pasionează așa de mult precum credeam eu. Profilul respectiv mi-a băgat pe gât toate materiile inutile care nu au legătură cu ceea ce este în programa lor. În tot semestrul acesta m-am simțit depresivă, nemotivată și confuză. Confuză, pentru ca nu știu ce să fac în viață, deși am doar 20 de ani, simt că îmi pierd vremea fiind confuză mult timp. Îmi vine să mă las și să mă orientez spre altceva mai pe placul meu, însă simt că mi-aș putea dezamăgi familia.
Aș vrea să fac cursuri de fotografie sau să fac școala postliceală pentru că îmi place să fac partea practică, mai mult decât cea teoretică, însă îmi dau seama că nu-mi garantează direct un loc de muncă.
Dacă aș alege alt profil de facultate, ar fi greu pentru mine, deoarece nu mă pricep la matematică, informatică(deși m-ar interesa să o învăț), litere și alte chestii care presupune multă teorie.
Nu am nici o idee, ce să fac?

2 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Te înțeleg, dar majoritatea studiilor nu-ți garantează un loc de muncă. E greu cu familia, dar sigur ajungi să te înțelegi și cu ea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta este de inteles ca nu stii ce vrei si ce i ti doresti de la viață.