| damy070 a întrebat:

sunt destul de recenta in Romania si unpic de ajutor, nu mi-ar venii rau. Deci, sunt clasa a 8a si imi doresc din tot sufletul sa intru la liceul Miguel de Cervantes din Bucuresti. Problema e ca nu sunt din Bucuresti si nu prea mi-ar convenii sa fac naveta in fiecare zi. Stiu ca lliceul nu are camin, si cunostinte nu am in Bucuresti. Imi puteti da vreo idee? sau ce as putea sa fac? Va rog, daca se poate nu dati raspunsuri de prost gust. Va multumesc frumos. :

5 răspunsuri:
| VirusS97 a răspuns:

Poţi încerca să cauţi internate/cămine prin apropiere. Dacă dispui de bani poţi încerca în chirie. Poţi să cauţi colege pentru chirie şi astfel va fi mai ok.

| Radu284 a răspuns:

De ce buget dispui? Ai putea eventual sa cauti o camera de inchiriat, daca nu iti permiti o garsoniera.

Liceul ala e prin centru, ceea ce inseamna ca se ajunge usor la el din aproape orice zona a Bucurestiului.

Inca ceva: Stii sa gatesti? Daca da, poti economisi multi bani. Daca cumperi mancaruri 'prefabricate' o sa dai multi bani pe mancare.

| maria6 a răspuns:

Intereseaza-te la un liceu apropiat care are camin. Exista elevi ai unui liceu care stasu in caminul altui liceu.

| damy070 explică (pentru maria6):

Mda... ma gandisem la asta dar nu stiam sigur daca e posibil happy mersi :*