| lovemusic605 a întrebat:

Bună, TPU! Sunt elev în clasa a VII-a, secţia română. Eu am orarul astfel: luni - de la 8 la 15, cu ultima oră desen; marţi - de la 8 la 14; miercuri - de la 8 la 13/14 (depinde de care grupă rămâne la informatică, căci noi aşa facem, ca să putem încăpea şi să avem spaţiu de lucru mai mare în laborator, fiecare să poată lucra cu calculatorul lui, nu doi la un calculator); joi - de la 8 la 13; vineri - de la 8 la 13/14 (în funcţie de grupa care rămâne la informatică). Spuneţi-mi, vă rog, dacă aveţi un orar asemănător (de ex., dacă aveţi şi voi o zi până la 15) şi sunteţi tot în clasa a VII-a şi ziceţi-mi cum vi se pare! Sincer, mie mi se pare destul de greu, dar fac faţă, n-am ce face. Oricum, nu mai este mult din anul acesta şcolar. Vă rog, exprimaţi-vă opiniile voastre!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| bogdan1004 a răspuns:

Sunt in a-viii-a dar nu nu am un program asa de greu al meu e pana la 14, da e super naspa din punctul meu de vedere pentru tine

Răspuns utilizator avertizat
| lovemusic605 explică:

Dacă tot îmi răspundeţi, puteţi să-mi răspundeţi şi la întrebarea aceasta: http://www.tpu.ro/......watch-v_2/