Pai dupa parerea mea da. Adica avem in clasa copii care au si media 10.
Copii obsedati de scoala ( MEDIA 9 NU E MICA! ) eu am 9.56 Doamne ce ma dispera copii care "VAI AMMEDIA 9 C EMA FAC CE MA FAC " Frate da aia cu mediile 8? :-\ parerea mea e ca te consumi degeaba
Da nu ma mri ca tu nu esti suparat. Media 9.56 fata de 9.08 este mult mai buna!
Of doamne si eu am avut 9 o data Daca n uai sub 9 e PERFECT, daca vrei sa fii un tocilar deala super-mega intelijent care sta nuam cu nasu in carti, media 10 e de tine, copii normali se incadreaza intre media 9-9, 80
Nu merci.
Numai sunt demult la scoala insa am lucrat pentru o scoala: ce sa spun erau 2 fetite de clasa a 6-a care vroiau sa fie mereu primele pe clasa insa in rest pe ceilalti, mai ales pe aia de clasa a7-a si a8-a nu-i interesa mai deloc scoala, ei erau multumiti daca aveau medii de trecere. mie nu mi se pare deloc mica media ta deci nu ai de ce sa fii trista: distreaza-te pentru ca vine vacanta
E micuta media ta in clasa a 5-a. oricum nu dispera, munceste mai mult la anul!
Parca ma regasesc in postarea ta mie mi-a iesit 9, 13 (. am ramas doar cu speranta ca la anul o sa dau tot ce e mai bun din mine...iar in momentul asta chiar daca sunt cam dezamagita de mine asta este sper sa-mi treaca
Plangi si ai luat media 9, 13.
Si eu plang. De fericire
Glumesc. Am media 9, 83
Nu contează! Eu acum sunt la facultate, dar țin minte că în clasele 5-8 mi-a iesit media mereu 10, am terminat ca șefă de promoție.
Clasa V:9, 18
Clasa VI:8, 87
Clasa VII:9, 34... am luat premiul 3!
nu este mica a ta doar daca e in clasa 6-7-8
Dar mie care mi-a iesit 9, 96? Imi vine sa ma dau cu capul de pereti (pentru ca as fi putut sa iau 10).
Media ta este ok, dar se putea mult mai bine, dupa cum ai spus si tu.
Altii au luat la examene ma chiar 9, 99 si tu disperi pentru o medie anuala?
Exagerezi cu 9, 99. Si nu, nu "disper". Este gresit ca vreau sa perseverez?
Http://admitere.edu.ro/2012/staticRepI/j/BT/lic/101/105/
Vezi tu aici, la a doua persoana este 9, 99 media de admitere si 9, 98 media de absolvire!
Foarte interesant! Sa fie sanatosi!
In viata, nimeni niciodata nu te v-a intreba de note sau diplome, la un loc de munca. Tot ce conteaza e ceea ce ai tu in cap!
Si eu am avut atata media in clasa 5 deci e ok :* o cresti pe parcursul anilor... pana in a 8-a ai timp sa tot inveti
Daca e s-o luam doar din ceea ce ne-ai spus, media ta este buna, dar depinde de nivelul clasei. In ce clasa esti si care este cea mai mare medie? Sau care este locul tau in clasamentul clasei. Media mea pe anul asta a fost 9, 75 si am avut mentiune 5. Sa nu mai spun ca locul I a fost ocupat de doua fete care aveam media 10 pe line. Locul 2 avea media 9, 98 si asa mai departe. Media ta e in regula, dar probabil crezi ca e mica in comparatie cu a celorlalti din clasa. Stai linistita :*
Eu daca adun toate mediile din 12 ani de scoala nu cred ca imi da 9, 08
Ce atata caz pentru o medie la care si asa nu se uita nimeni. Am avut colege mai mari la scoala care au invatat ca scuze expresia "proastele" 12 ani au facut dreptul 6 ani si acum impart pliante la Carrefour. Important este ce faci dupa liceu, ce facultate, acolo iti decizi soarta ca sa zic asa nu in clasa a 5 a lol. Ia si te bucura si tu de viata ce tot atata toceala degeaba, ca n-o sa-ti foloseasca nicaieri in viata, asculta pe cineva mai batran decat tine.
Mie imi iese peste 9.50 daca esti in clasele 5 - 8, media mi se pare mica. Daca nu, este buna.
9,08 nu este deloc mica nu te stresa. A mea a fost mai mica decat a ta nu trebuie sa te superi din cauza asta, te vei stradui mai mult in urmatorul an... succes
Cred ca acum ma simt mai bine stiind ca aimedia mai mica decat a mea ...))))
Spre parerea mea, media ta este una foarte buna. Eu spre exemplu am media 9.58, dar sunt multumita de mine chiar daca se putea mai bine :-) Ai incredere in ce poti si ce stii. Mult succes in continuare .
Pai nici amea nu este destul de mare 9.86 ata este destul de buna.ce clasa esti?