De ce crezi că profesoara a greşit? Eşti tu mai deşteaptă ca ea? Şi nu înţeleg "cum s-a purtat profesoara"? Ţii neapărat să ai 10. Mergi şi întreab-o pe profesoară unde şi ce anume ai greşit, vei lua notă de această lacună a ta şi mergi mai departe, şi te du şi la Olimpiadă! Eu aşa consider corect din parte unui elev iar nu imediat să te superi că profesorul ar fi greşit. Încearcă să-ţi revizuieşti atitudinea şi caută greşeala întîi în tine şi apoi în alţii.
Cred ca faza e ca a pune in comun nu e acelasi lucru cu a ceda electroni.
cand cedeaza electroni, acei electroni se duce la un atom care are nevoie de electroni pentru configuratia stabila. in cazul asta nu se poate ca ambii atomi sa cedeze.
Mda, si eu azi la Contabilitate mi-am stricat 2 puncte rosii pentru 2 exercitii corecte. Nu ai ce sa zici, ce sa faci. dupa parerea mea du-te la olimpiada, nu stiu ce ai de pierdut.
Asa sunt toti profi vor note mari si ei se poarta urat...lasa ca o sa vina randul ei sa te intrebe ceva si tu sa-i spui: nu-i treaba mea!
Asa ca mai bine te duci la olimpiada daca tot te pricepi, oricum bravo tie ca eu is varza la chimie asa ca bafta la chimie si la olimpiada.
Lectia cu primire cedare de electoni eu am facut-o si in clasa 9 (mate-info). si in legatura cu olimpiada eu consider ca ar trebui sa mergi, mai ales daca zici ca te pasioneaza. profesoara mea de chimie se comporta asemanator cu noi si incercam sa o multumim si sa facem ce zice ea pentru a nu se supara.
Acum este doar decizia ta.
Ar trebui ma intai sa te interesezi de la ceilalti colegi dintra 11-a a 12-a sa vezi cum e profesoara si daca ai cu cine face carte!
Conteaza foarte multe stilul de predare al profesorului si de bagajul sau de cunostinte!
Eu fiind intra a 12-a iti propun sa astepti pana intra 10-a pentru a te familiariza cu profii si stilul lor de predare!
Ar fi mai bine sa-i verifici, consultate cu manualul sau cu alte surse de informare si iti vei da seama!
Sjhxjcks întreabă: