Nu iti fie frica sa nu ai emotii. Sa fii puternica si tare ca Dumnezeu e sus si te va ajuta.
Dar pana atunci invata foarte mult la toate materile.
Buna. Cel mai bine ar fi sa iei meditatii, cel putin 1 an de zile ca sa scoti un minim 5. Aaa, si vezi ca nu toti profesorii meditatori explica pe intelesul tau, asa ca sper sa gasesti unul care sa te ajute sa intelegi matematica. Multa bafta.
Buna! Eu-s a6a si mi-e frica de Bac pentru ca pur si simplu ma descurc la celelalte, la mate-s praf si pulbere ! Gaseste-ti un meditator, inca de pe acum cu care sa lucrezi de 2-3 ori pe saptamana din greu. Si multe teme, exercitii ca sa vada ca ai inteles.
Fii atenta si la scoala, chiar daca nu intelegi, straduieste-te si da bineinteles cu multe meditatii si exercitii! Multa bafta! Pa :* fundita?
Http://mate-online-pentru-toti.blogspot.ro/ este un profesor bun care iti arata materia de la a5a pana intr-a 12-a, sper sa te ajute, iti arata si variante pentru bac, tot, BAFTA P.S eu sunt intr-a 12-a si mor de frica asa ca fii macar acum mai optimista ca in a 12-a o sa mori de inima. :D