| LittleRose a întrebat:

Sunt in clasa a 11-a si de anul viitor vreau sa ma mut intr-un liceu economic. Am vorbit astazi la secretariat si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri si mutarile se fac din clasa a 9-a sau a 10-a. Este posibila chestia cu mutarile? Ce ar trebui sa fac ca sa reusesc sa ma mut? Daca s-ar transfera cineva m-as putea muta in locul lui? Explicati-mi va rog cum stau lucrurile si ce ar trebui sa stiu despre asta. Vreau sa reusesc sa ma mut. Va multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| UtilizatorulN a răspuns:

Te poti muta si la intrarea in clasa XII-a... dar e mai dificil cu diferentele, secretarele au fost "lenoase". Ar trebui sa stii ca-ti va fi greu pana te obisnuiesti, dar poti sa te muti oricum, e permis. Ia-le dur!

| KazNNNeT a răspuns (pentru UtilizatorulN):

Da, asa este trebuie sa se intereseze de ce diferente da si daca reuseste sa le treacawinking

| KazNNNeT a răspuns:

Te poti transfera oricand catre liceul dorit dar exista niste conditii:
1. Transferurile se fac doar in vacante, nu in cursul semestrului
2. Trebuie sa ai media de intrare a liceului la care doresti sa te transferi
3. Trebuie aprobare scrisa de la ambii parinti ca sunt de acord cu transferul, in caz ca nu esti major.
4. Sa nu fi corijent si sa ai medile incheiate.

Modalitate:
Liceul dorit de tine in caz ca te primeste iti va elibera adeverinta ca asigura inscrierea ta in institutie si cu aceasta hartie te duci la liceul tau si faci cerere de transfer pentru a-ti elibera foaia matricola si dosarul medical.
Atentie! scoala ta nu iti va elibera foaia matricola si dosarul medical cat timp nu ai hartie ca te primeste celalalt liceu.
Dupa ce scoala iti elibereaza foaia si dosarul te duci la liceul dorit si te inscriwinking.
Succes, Funda