S-ar putea ca textele argumentative sa fie mai usor de abordat (oricum structura care trebuie respectata e aceeasi) si la subiectul 3 o sa intalnesti mai putine relatii/caracterizari si mai multe particularitati de specie/poezii (dar asta nu e universal valabil, depinde ce culegere ai).
Pe langa ce am zis, nu vei intalni subiecte din drama, Mircea Cartarescu ("Levantul"), "Zmeura de campie" /"Femeia in rosu", fiindca intra doar la uman.
Pe mine doar exercitiile de la
Subiectul 1 ma intereseaza daca ar rost sa le fac, intelegi? Pentru ca in spatele cartii sunt rezolvarile, si as vrea sa ma autocorectez uitandu-ma in spate dupe ce am rezolvat. Dar cartea este pentru real si eu sunt la uman. Asta am intrebat ma incurc mai tare daca fac? Adica is profile diferite. Ma intelegi?
Nu te incurca deloc ca sunt la fel subiectele. EXACT LA FEL. Doar dificultatea poate sa difere putin, atata tot. In rest ii exact aceeasi structura, fa-le linistita.
Iti multumesc!
Diferența dintre uman și real este data de un singur roman. Subiectele I și II sunt foarte asemănătoare!