9.75 O intrebare : Cum de ti-a iesit media asa mare? Ca si eu sunt aceeasi clasa si nu-mi dau seama.
Cum dracu ai luat atatia de 10 si nici macat nu stii sa iti calculezi media.
Exact...buna intrebare: si eu am aceleasi note si 9 in teza...ce medie ne iese? oare 9 sau 10?
Tu cu notele astea nu stii sa faci o medie? SINCER NU CRED CA ITI APARTIN NOTELE
Pai media se face in felul urmator : media din oralx3 + teza impartit la 4.Deci in cazul tau : media din oral :10, teza : 9 ==> 10*3+9=9.75,deci 10
Sall.toate notele le aduni, imparti la nr de note, inmultesti cu 3, aduni teza si apoi imparti la 4. atat
Eu in clasa a VI(6)-a am avut media 7 la matematica , deci da-mi voie sa te felicit si cred ca te faci matematician, numai cineva care are note de 10 la materia asta ii mai si place. Acum sunt a VII-a si din media 7 la matematica nu mai ies.
Nu este adevarat..nu trebuie sa iti placa neaparat, inveti o materie pentru ca trebuie sa ai un minim de cultura generala cand devi adult, daca iti si place e foarte bine
daca nu iti place o materie nu inseaa=mna ca trebuie sa devi neserios la accea materie... datoria ta de elev este sa inveti
bineinteles ca fiecare are limitele lui
sa ai 10 este un lucru normal pentru cine munceste si poate
nu vreau sa te fac sa te simti prost, doar am vrut ca el sa stie ca e normal sa inveti si ca nu trebuie sa se simta diferit fata de cei"normali"
Ma la atatia de 10 e normal ca iti iese 10...asa se face calculul:{[(10+10+10+10)/4]*3+9}4
cryssa202003 întreabă:
Curiosul999 întreabă: