| AttilaDornIsPower a întrebat:

Buna tpu.sunt in clasa a 7-a si toti ma stereaza la ce liceu si pe ce profil as vrea sa dau...toata vara m-au stresat parintii, prietenii si asa mai departe. Deci ma gandeam sa dau la stiinte sociale...si as vrea sa va intre cam ce materii sunt?

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

La stiinte sociale accentul se pune pe istorie, romana si limbi straine.Nu se insista cu matematica, chimia sau fizica.

4 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Esti a7-a,nu a8-a.Mai ai o gramada de timp sa te gandesti.Eu sunt a8-a si sunt indecis, dar tu?

| ElenaSA a răspuns:

Da, e nevoie sa stii ce faci dupa.Bine, conteaza si materiile pentru ca vor conta pentru disciplinele de examen la facultate.La stiinte sociale faci multa Istorie, Psihologie, Logica, Romana, Limbi straine.

| robroy a răspuns:

Ce iti place sa faci? asa iti alegi liceul, ca oricum daca nu ai experienta degeaba faci scoala.

| Ag007 a răspuns:

La stiinte sociale se face multa istorie, romana si, sin cate stiu eu, in primii 2 ani si latina, in rest nu stiu ce materii sunt. Dar gandeste-te bine unde vrei sa mergi dupa liceu si ce vrei sa ajungi in viata si apoi iti alegi usor profilul :*