Eu am dat azi...acolo a unu` roman` ne'a dat popa tanda... si ne'a dat sinonime. antonime, paronime, cuv polisemantice, omonime, si sa scriem un monolog "ce sfaturi le'a dat popa cetatzenilor " si sa explicam semnificatzia numelui "trandafir ".
In fine 100% ca nu o sa-ti dea si tie la fel... sau ma rog sa nu exageram 70%
funda?
Pai... din cate stiu eu trebuia sa faceti o recapitulare sau sa va zica cam ce va da... Ei bine eu cred ca daca ai terminat mai mult de un caiet/doua sa le iei la rand si sa te uiti la tot ce ati facut pana acum, sa recapitulezi totul si sa inveti.
SUCCES
funda?
Scuza-ma ca iti spun, dar tu ar trebui sa stii ce se da la teza. Oricum nu o sa-ti dea nimic din ce nu ai facut in clasa.si tu cu o zi inainte nici nu sti ce o sa primesti drept subiect? Tragic!
Cred ca tiar da asa :
Literatura:sa stii opera epica lirica sa stii Lacul, Izvorul noptii, Popa Tanda(sa stii sa comentezi sau sa faci caracterizare)
Gramatica:Sinonime antonime paronime pleonasm etc, fonetica subiectiva predicativa si probabil pe acolo de analizat un substantiv un pronume stii tu.
MULT SUCCES LA TEZA.
Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
M1R3L întreabă:
lovelyGirl4ever întreabă: