Sunt, dar la matematica nu stiu nimic, nici profesoara nu explica corect si nu stiu ce sa fac.
Si eu am fost ca tine pustiule, crede-ma, nu o sa ramai repetent sau corijent in clasa a 8-a. Problema este ca profesoara aia o sa te traga in jos, mai ales la liceu. Cunostintele din generala sunt foarte importante pentru bacalaureat, mai ales daca vrei sa dai bacul la matematica. Spune-le parintilor tai sa gaseasca pe cineva care sa te mediteze, in caz ca vrei sa dai bacul la aceasta materie.
Bună.
În clasa a VIII-a veți pune accent pe funcții, geometria în spațiu, ecuații, inecuații, sisteme de ecuații și inecuații, calcularea ariilor și a volumelor în figurile spațiale, drepte în geometria spațială etc.
Îți recomand un profesor de meditații sau să lucrezi singur singurel din culegeri. Acolo vei găsi zeci de modele. Numai eu am lucrat peste 100 de modele în clasa a VIII-a. De asemenea, memoria vizuală te poate ajuta foarte mult. Poți să îți faci fișe cu fiecare lecție sau să folosești un caiet special pentru teorie. Baftă!