Nu cumpara caiete lungi la geografie si biologie ca nu iti trebuie. La muzica depinde de profesor, dar pentru orice eventualitate ia-ti unul special. La desen depinde de asemenea de prof, mi-amintesc ca intr-a noua nu am desenat deloc, doar faceam niste schite, uneori ne dadea niste lectii... Bloc de desen iti poti lua unul obisnuit ca nu o sa ai probleme. Si eu am fost tot stiinte sociale, deci cam stiu despre ce vorbesc.
Mai bine cumpara toate tipurile de caiete, nu stii cand va fi nevoie de ele, asa ca mai bine le ai.
Salut! Eu sunt la acest profil...
La muzica iti poti lua un caiet special cu portative, de ala lung, ca sa faci impresie buna macar... chiar daca nu are profesorul pretentii.
La geografie nu o sa mai faci asa multe desene (harti etc) cel putin nu in clasa a IX, un caiet de 80 de file dictando mic e bun.
La biologie. iti poti lua un caiet special, tot asa lung, pentru ca ai sa mai faci niste desene. si faci si impresie buna
La desen. cumpara-ti doar blocul de desen. eu unul am lucrat doar cu creion anul trecut.
Stiintele sociale se bazeaza mai mult pe limba si literatura romana, engleza, istorie, geografie, logica. cam la astea o sa ai teza in clasa a IX.
La romana un caiet studentesc, la engleza 2 caiete de 80 de file, unul pentru teme acasa si unul pentru teme in clasa...la istorie si geografie tot un caiet gros de 80 de file.
Daca mai ai intrebari. da-mi mesaj.
Numai bine si sa iei note mari
Asteapta sa vezi ce zic profesorii si iti cumperi dupa aia. Nu are rost sa iti iei bloc de desen daca aveti un profesor caruia putin ii pasa de materia lui.
Pai acum tu nu o sa te bazezi prea muult pe muzica pe desent ETC...dar daca chiar vrei tu si daca esti o eleva silitoare da iti poti cumpara pentru o sa mai inveti lucruri noi si la desen da iti poti cumpara un blog obisnuit acum daca ai talent la desen si iti place materia asta iti poti cumpara si acuarele numa ca materile acestea nu prea sun cine stie ce tu trebuie sa te bazezi pe Matematica(Care o urasc din tot sufletul), Romana(La fel ca la mate)ETC... Funda?
Curiosul999 întreabă: