Nu conteaza ce consideri tu, important este ce considera conducerea. Si vei putea solicita mutarea si in vacanta dintre semestre sau in vacanta de vara.
Ai dreptul doar de a depune cererea de mutare in alta clasa dar conducerea liceului nu este obligata sa o aprobe.
Si motivul tau nu este unul intemeiat, doar ca nu-ti convine clasa in care esti.
Eu consider că este un motiv întemeiat. Sunt 4 ani de liceu, nu îmi permit să stau așa atâta timp.
O să încerc așa. Mulțumesc!
Nu conteaza ce consideri tu, important este ce considera conducerea. Si vei putea solicita mutarea si in vacanta dintre semestre sau in vacanta de vara.
"doamna directoare...nu poate dezechilibra cele 2 clase...Este legal?"
perfect, tu ai mofturi, trebuie să admiți
Am întrebat dacă este legal să îmi refuze cererea. Știu că elevii se pot transfera atâta timp cât nu se depășește limita maximă de elevi în clasa în care se transferă. Nu am mofturi. Nu înțeleg de ce sunt clase paralele mai mari cu 30 și ceva, respectiv 24 de elevi. Pandemia nu este o scuză ca să stea cineva în calea fericirii multor copii care vor să fie alături de prietenii lor.
Te poţi transfera la acel profil dorit de tine, după primul semestru. Când am fost eu elevă ştiu că se putea. Aveam o colegă de clasă, amândouă fiind la profil Ştiinţe ale Naturii şi ea voia să se mute la Ştiinţe Sociale, şi a reuşit cu brio după primul semestru.
Vreau să mă transfer la clasa cealaltă de la același profil.
Ori schimbi liceul ori accepti situatia. In ambele cazuri e nevoie sa te adaptezi.