| abcdefghijk1234567891011121314151617 a întrebat:

Sunt in clasa a V-a si nu stiu ce carte sa citesc. Va rog sa-mi dati niste sfaturi. As vrea sa fie o carte despre fictiune, copilarie(dar nu neaparat) si sa stau cu sufletul la gura cand o citesc.
App, am citit cartile Aventurile lui Tom Sawyer/Huckleberry Fin, Colt Alb, Fram, Ursul polar, Dumbrava minunata, Amintiri din copilarie, Recreatia mare, Basme, Poezi(Mihai Eminescu).

Dau funda mare si in rest voturi!

12 răspunsuri:
| xt9000 a răspuns:

Citeaste avnturile lui guliver. e o carte foarte buna

| 1ce a răspuns:

Pentru fictiune:Cherub(seria), Animorphi(seria ) si iti mai recomand cartile scrise de TerryPrachett, AthertonCasaPuterii, Karazan (seria), FamiliaPuhoi si Tunele(seria ).
P.S:Cateva din aceste carti contin si "copilarie"(Cherub, Atherton si Karazan).
P.S.1:Funda?!big grin

| TaniutzZa a răspuns:

Citeste Neamul Şoimăreştilor - M. Sadoveanu

| silvia3333 a răspuns:

Citeste Insula comorii de R.L.Stevenson,Singur pe lume de Hector Malot, Cei trei muschetarii si Laleaua neagra de Dumas

| RockBabe a răspuns:

Coraline; Volumul 1 dintr-o serie: Casa mea bantuita; Tunele; etc.

| Raluciii_3242 a răspuns:

Citeste cat mai multe carti de Jules Verne, cu titluri care e atrag. De exemplu tot in clasa a V-a sunt si imi plac ffff mult cartile de J.Verne. Alege carti cu titluri care te atrag fff multbig grin. Funda?batting eyelashes

| AduMrr a răspuns:

Print si cersetor, palatul de clestar, morcoveata, la medeleni, piciul, cei 3 muschetari, marile sperante, robinson crusoe.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Basme; Nuvele; Snoave; Poezii; etc. funda?

| DomnisoaraLove a răspuns:

Basme; Nuvele; Snoave; Poezii; Etc. Fundaaa?

| Andreea64547 a răspuns:

Aminitiri din copilarie; x

| MadalinaDaiana a răspuns:

Serios acum laughing
Cauta filmul nu mai citi laughing
O sa il intelegi mai bine
Vb serioswinking

| gabytza9914 a răspuns:

Citeste habar n-am pentru ca nu stiu