Daca vrei sa lucrezi in IT si te bate gandul sa faci o facultate de profil nu ai sa faci fata daca nu urmezi un profil mate info. e grea matematica m1 dar daca intr-adevar vrei sa faci o treaba serioasa cu it e nevoie sa faci un sacrificiu si cu matematica
In domeniul IT nu ai ce cauta daca nu sti matematica si ma mate-info e destul de grea matematica. Tot la mate-info am fost si eu, dar nu am inteles mai nimic din matematica. Eu zic totusi sa incerci daca asta iti doresti si nu te lasa descurajata de altii
Daca vrei doar sa inveti si sa nu ai viata sociala, baga-te pe mate-info.
Daca ai 6-7 in clasa a 8-a sigur vei ramane corigent la liceu.
Am avut colegi in clasa a 8-a in generala, au avut 10 la matematica ( aveam ca profesor, directoarea si era foarte al dracu ), iar acum abia is scot un 5 pe mate-info m1 + meditatii.
Eu variam intre 8-9 si ma descurcam intr-a 8-a, era usor. Dar la liceu va fi mai greu + ca nu vei mai avea asa mult chef sa inveti(toti sunt asa).
Eu nu iti spun sa nu mergi, dar daca vrei sa te tii, atunci tine-te si leaga-te de matematica.
Daca chiar te pasioneaza ar trebui sa mergi la mate-info intesiv (eu acolo sunt)matematica nu e asa de speriat, daca inveti mult in clasa a 9 in urmatoarele iti va fi mai usor si chiar daca nu te vei descurca nu-i nimic, te poti transfera, si de la mate -info nu trebuie sa dai teste suplimentare la transfer, succes.Nu conteaza ce note ai acum daca te pui cu burta pe carte va fi bine(nimeni nu s-a nascut invatat) ca doar asta este treaba profesorilor sa ne invete.