Draga Cristi, din cate stiu nu exista o explicatie stiintifica intre minecraft si capacitatea de a rezolva exercitii logice. Personal, minecraft mi se pare un joc de creativitate care poate dezvolta un om pe acest domeniu. Pentru informatica iti trebuie capacitatea de a gandi logic. Te asigur ca nu toti care sunt la mate -info sunt inzestrati pentru asta si nu la toti le e usor sa promoveze bacul la acest profil.
Daca simti ca prinzi informatica cu usurinta atunci felicitari, esti pe drumul cel bun si tine-o tot asa ca e de viitor!
Desi nu ai lucrat, esti primul. la ce? la olimpiada ai fost? la judeteana ai facut ceva? tot primul l-ai iesit si acolo?
dragul meu, depinde cu cine te compari, si in ce "liga " " joci ".
jocurile pe calculator n-au treaba cu algoritmica.
Nu, nu am fost la olimpiada din cauza ca profesoara a spus ca nu merita... am participat in schimb la concursuri nationale: alice (am ajuns in top 10, participand clasele 9-12), stop bulling (locul 2 ). La clasa am note doar de 10 si nu pot spune ca ii cel mai slab liceu sau de genu... iar acest joc (minecraft), se aseamana intr-un mod mai ciudat cu algoritmica, avand acelasi principiu: trece sau nu curent
Bine, puiu, succes la alice in tara minunilor.
Nici o treaba cu jocul viata, respectiv este posibil da sa intalnesti un om care sa se asemenea cu tine. Insa iti zic 100% ca undeva exista (oricum exista) diferente intre voi. Nici o viata de om nu iti ajunge sa cunosti o alta persoana. Asa ca stai linistit nu e nimic neobisnuit.
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: