Stiu ca nu este posibil asa ceva, fiindca nimeni nu cere un asemenea transfer, fara un motiv serios si clar.
Daca te tranefra pe tine la o alta clasa, trebei sa ia un copil d ela clasa aia si sa-l tranfere in locul tau, lucru care ar starni scandal in randul copiilor, parintilor, profesorilor si consiliului scolar.
Ca sa te simti tu mai bine trebuie sa mergi la medic si sa iei medicatie adecvata, nu sa se mute copii din clase pentru tine, doar ca sa te simti tu mai bine, ca nu-i normal sa se faca asemenea mutari, la cheremul unui copilas.
In principiu directorul nu aproba aceste hachite de copil rasfatat, precum mutatul dintr-o clasa in alta, fiindca afecteaza alti copii si sufera toata lumea.
Eu cred ca tu trebuie sa te maturizezi si sa intelegi ca nu mai esti la gradinita, sa faci ce vrei si sa te muti la ce grupa vrei.
Fără supărare, însă nu e un motiv plauzibil.
Mai mult,daca nu ai un motiv pentru care sa faci acesta mutare,n-o fa pur și simplu și așa dai cu capul de birocrație și de hârtii cat cuprinde! Cartea o poți învăța oriunde,in orice clasa! Îmi aduc râzând aminte de o colega care se dădea șmechera că ea are profesori mai buni decât ai mei,eu, elev cu profesori mediocri, văzuți de ea, am reușit să iau note cu mult mai mari decât ea în bac
Concluzia e că mai bine stai acolo unde ai fost reparat(ă)!
Sau mă rog, eu unul îți recomand să faci asta, tu faci cum știi!
Bafta!