| Omegatronistul a întrebat:

Buna TPU sunt sigur ca fiecare dintre voi a auzit macar odata o expresie frumoasa un citat superb acum va rog spuneti-mi-le si mie,,,adica spuneti-mi niste citate,expresii, metafore, hiperbole superbe! Cel mai frumos citat sau bla bla bla-irile alea ia funda:*

3 răspunsuri:
| Cristina27061999 a răspuns:

Cand o usa se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. love struck funda?

| zurick a răspuns:

"Când ceea ce suntem este ceea ce vrem să fim, aceea e fericire." Malcolm Forbes

| SufletPierdut a răspuns:

După furtunile sufletului, ca și după cele ale naturii, învie flori pe care le credeam moarte." -Nicolae Iorga

Pentru a avea ochi frumoși, uită-te după ce e bun în alții; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ținută, mergi cu convingerea că nu ești niciodată singură." -Audrey Hepburn

"Viata este o umbra trecatoare, un biet actor care se impauneaza si se agita atat timp cat e pe scena si despre care, apoi, nu se mai aude nimic" -William Shakespeare

"Singura funcţie a mintii este de a diviza la nesfarsit. Rolul inimii este de a vedea ceea ce uneste, lucru de care mintea nu este deloc capabila. Mintea nu poate sa inteleaga ceea ce se afla dincolo de cuvinte; ea poate sa inteleaga numai ceea ce este corect din punct de vedere lingvistic, ceea ce este corect din punct de vedere logic. Ea nu este preocupata de existenta, de viata, de realitate. Mintea este, ea insasi, o fictiune. Poţi trai şi fara minte. Insa nu poţi trai fara inima. Si cu cat existenta ta este mai profunda, cu atat este si inima ta mai implicata." -Osho

"Nu conteaza cat timp am fost blocati intr-un sens al limitarii noastre. Daca mergem intr-o camera intunecata si aprindem lumina, nu conteaza daca in incapere a fost intuneric pentru o zi, o saptamana sau zece mii de ani. Aprindem lumina si camera este luminata. O data ce detinem controlul asupra capacitatii noastre in ceea ce priveste dragostea si fericirea, atunci putem spune cu mana pe inima ca lumina a fost aprinsa." - Sharon Salzberg