| sacadiana a întrebat:

Știți cumva dacă la bacalaureat/simulare se puncteaza încercarea de a rezolva un exercițiu? Ma interesează în special la matematica. Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Pai se puncteaza orice ai scris corect. Daca ai scris doar o parte, iti acorda doar o parte din punctaj.

| DarthNiger a răspuns:

Nu te puncteaza daca incerci, ori dai raspunsul ori pierzi punctelewinking

| sacadiana explică (pentru DarthNiger):

Nu este corect, este o diferență intre cel care scrie o formula sau încercă sa ajungă la un rezultat și cel care nu scrie absolut nimic, ambii nu obțin nimic dar în schimb unul dintre ei își da interesul, părerea mea. De exemplu la romana/biologie abordarea cerinței respective este punctata cu 0, 10!

| DarthNiger a răspuns (pentru sacadiana):

Asta este lumea nu este corectawinking

| Krueger a răspuns:

Salut,se puncteaza insa foarte important daca ceea ce ai incercat tu e si corect, iti dai seama ca daca e gresit nu se poate puncta nimic!

| Robertamirela23 a răspuns:

Asa stiu si eu, raspunsul conteaza nu incercarile noastre. Ma intreb oare istia care ne-au dat asa simulare au avut ei asa ceva atat de greu?

| Trebla a răspuns:

Raspunsul conteaza nu incercarile.

| Erick1 a răspuns:

Eu cred ca ceva tot se da daca macar ai fost pe drumul cel bun laughing Eu ma asteptam sa iau vreun 5 si am luat 7, 30, mi-a punctat ceva pe incercari 100%

| sacadiana explică (pentru Erick1):

Sper sa am și eu norocul tău laughing

| Anytza5115 a răspuns:

Se poate puncta daca macar cateva idei din cate ai scris sunt corecte. scrie orice crezi ca e bine pe foaia de rezolvare. nu stii niciodata de un primesti 0, 5-1 punct.