anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tocmai am dat examenul la lb. romana si sunt foarte nelinistita fiindca nu stiu daca la exercitiul 3 subiectul 1 erau corecti si indicii de timp pe care eu i-am scris, anume: cateva zile si la inceput. eu m-am ghidat dupa intrebarea: cat timp?
VA ROG SA RASPUNDETI CAT DE SINCER PUTETI PENTRU CA SINCER SUNT EXTREM DE NELINISTITA.

13 răspunsuri:
| KaterinaРомановский a răspuns:

Ai greșit. Apare exact momentul dacă alegeai „vara", la „câteva zile" și „la început" nu se precizează momentul clar!

| 123lalala a răspuns:

Normal asa e corect, si eu am scris " mai tarziu" cand? mai tarziu. dupa asta m-am luat si eu... sper sa fie bine...bafta la mate :*

| Madutzza98 a răspuns:

Eu la ex 3 am scris asa: fusese bun la scoala asta indica k nu mai este in perioada scolii, si vara, la vacanta mare... asta e ceea ce am scris eu

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru Madutzza98):

"Fusese bun la scoala."-adica invata bine, scumpo(e caracterizat), dar a doua e bine... Sper! happy kiss

| Madutzza98 a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Tu nu vezi ca e vb ``fusese`` adica la trecut, ceea ce inseamna ca scoala s-a terminat si era pe vara tongue

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru Madutzza98):

OK...daca tu zici, eu nu te contrazic. Dar eu tot cred ca nu-i bine! Si totusi poate ca ai dreptate. big grin

| cristina40225 a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Dar de raspunsul meu ce crezi?

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru cristina40225):

Pai din cate stiu e bine, doar ca "cateva zile, la inceput"era doar un grup de cuvinte, nu doua...e doar parerea mea. Sper sa iei punctajul maxim totusi! happy

| MissVanity a răspuns:

Sincer nu stiu cum era bine, dar eu am pus "pe la parguitul strugurilor" si "vara".Si eu sunt cam nelinistita, nu stiu daca e corect! :*

| BlackBanana a răspuns (pentru MissVanity):

Ai scris bine...în plus, s-a afişat şi baremi...

| TheBreak a răspuns:

Raspunsul corect era:
1.,,pe la pargaitul strugurilor''
2.,,vara, la vacanta cea mare''

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru TheBreak):

Sa te-auda D-zeu, ca eu am scris exact asa... kiss

| TheBreak a răspuns:

,,pe la pargaitul strugurilor''
,, vara ''