Trebuie sa faci ceea ce iti place... locuri de munca gasesti daca iti urmezi instinctul si esti cel mai bun!
Conteaza foarte mult sa faci ceia ce-ti place ca daca iti alegi o materie pa care nu o intelegi nu vei putea sa ai rezultate bune si nu vei face nimic.
Te-as sfatui sa alegi ceva bazat pe Informatica si Calculatoare. O sa devina din ce in ce mai cautat acest domeniu si desigur ca o sa fie nevoie de oameni pregatiti.
Farmacia, informatica, limbile straine, dreptul, academia de politie. Astea ar fi facultatile unde ai cele mai multe posibilitati dupa.
Eu am ales Facultatea de Limbi straine sectia de traducere si interpretare, engleza germana ( se preda in engleza) iar la sfarsit devii traducator autorizat in ambele limbi. Plus ca facultatea are multe legaturi in strainatate si poti obtine burse. Poti alege engleza -chineza sau limbi slave care sunt mai rare iar ca traducator castigi foarte bine. Sau poti deveni interpret.
Daca nu, Orice pe domeniul economiei are cautare ( cu exceptia facultatii de management) Intr-o era a globalizarii, limbile straine si tehnologia sunt cele mai importante. Multa bafta - sa imi trimiti te rog PM cu alegerea facuta. Eu azi m-am inscris la limbi straine iar maine la stiinte politice sectia engleza- just in case ( acolo ajung sa lucrez pentru UE, sar e prea multa istorie pentru gustul meu)
Capul124LuA întreabă: