| Deliutzz a întrebat:

Buna TPU! Trec clasa a 12 a și am decis să-mi complic existența și sa merg la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București pe Japoneza- Coreeanalaughing Putina japoneza stiu deoarece am terminat primul manual de Minna No nihongo, deci m-as descurca in prima faza(zic eu) iar in ceea ce privește coreeana stiu hangul și cateva cuvinte de baza dar gramatica 0. Dacă are cineva experiența la flls cu aceste limbi, dacă nu cu ambele, mi ar face placere sa aud niște păreri, sfaturi, povesti despre profesori, materie și posibilități de burse de studiu in Japonia sau Coreea.

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez dar cred ca o sa-ti fie extrem de greu.
In plus trebuie sa te interesezi daca exista japoneza ca limba A si coreeana ca limba B sau coreeana ca limba A si japoneza ca limba B pentru ca s-ar putea sa nu poti face aceasta combinatie din cauza cursurilor care se suprapun. Eu nu am mai auzit pe nimeni sa invete 2 limbi asiatice in acelasi timp la UniBuc

| Deliutzz explică (pentru Furnicuta000):

M am interesat deja și se poate.

| Cipi1212 a răspuns:

De ce vrei să te torturezi? Limba japoneza e cea mai grea limbă din lume.

| Deliutzz explică (pentru Cipi1212):

Nu este adevărat, in primul rând și in al doilea sa faci ceva ce îți place nu poate fi considerat o tortura

| Cipi1212 a răspuns (pentru Deliutzz):

Ai spus că îți complici existența.

| Deliutzz explică (pentru Cipi1212):

Am pus un emoticon de ras după pentru ca era o expresie ironica, dat fiind ca da, va fi complicat, nu neaparat din cauza limbii in sine, ci din cauza faptului ca sunt doua limbi și informația va fi multa. Plus ca da orice limba este dificila, dar o tortura sigur nulaughing