Eu zic ca iti v-a spune profesoara/profesoru de materia respectiva, ce caiete si rechizite iti v-a trebui.
Păi,poţi să îţi iei o trusă de geometrie(doar din sem - 2-lea începi cu geometria).
La Fizică, iţi trebuie un caiet de matematică.(de preferat, un caiet studenţesc).
La restul materiilor, cred că te descurci.
Baftă
Normal ca primul pe lista este ghiozdanul! Instrumentele de geometrie se pot achizitiona la set si eu zic ca cel mai bine e sa iti cumperi unul unde se afla tot ce ai neoie.La fizica iti trebuie un caiet de matematica cu partatele.
Mai ai nevoie de:
2 caiete la romana
2 caiete la mate
si iti mai trebuie cate un caiet pentru: istorie, religie, engleza, franceza, technologie, onfrmatica(in cazul in care faci)si daca faceti optional vreo materie un caiet la materia respectiva.Mai ai nevoie de un caiet pentru geografie si unul pentru biologie, poti sa iti ia 2 pe care scrie geogrefie sau biologie, nu conteaza sunt exact lafel.Inca un caiet de muzica,instrumentele pentru scris(creion normal/creion mecanic,creioane colorate,carioci,pix rosu/pixuri colorate cu sau fara gel,stiolu,pic,corector,un pix,marker)iti mai trebuie si o radiera,o ascutitoare, etichete pentru caiete, coperti. Sfatul meu este sa iti iei si un atlas, iti va fi foarte de ajutor! Mia ai nevoie de pensule, acuarele pastile/tempera(daca iti iei tepmera ia-ti si o paleta de desen).
Cam atat , acestea spun eu ac sunt strict necesare in clasa a 6-a(iti spun asta pentru ca eu trec in a 7-a)Mult succes!
fundita?
Caiete mici [mate si romana]
Caiete studentesti [mate si romana]
Trusa de geometrie
Pixuri cu rosu, albastru, verde si negru
Bloc mare de desen
Coli albe
Caiete de geografie si biologie
Cele mai importante astea cred ca sunt, dar oricum o sa-ti mai spuna si de la scoala... Sper ca te-am ajutat. Funda!?!
Deci fii atent :
La mate eu am avut 4 caiete. 2 de geometrie sh 2 de algebra. La geometrie o sa-ti trebuiasca trusa din aia adica o rigla, echer, compas, sh un triunghi din ala dreptunghic.
La fizica i'ati un caiet normal de mate.O sa-ti zica profa pe parcurs ce o sa-ti trebuiasca [ la experimente]
O sa vezi k e usor intra 6 [ la romana inveti epicul, la mate ai 2 materii, intervine fizica sh o sa ai de lucru la mecanica, dupa apare zoologia aia despre animale - evolutia- dupa franceza cu verbele la trecut, viitor, la engleza faci toate timpurile, sh restul is aceleasi.]
Bafta
Bune.Pai:
Materii:
Religie,mate,istorie,rom,fizica,tehnologica,engleza,muzica,desen,bio,geografie,franceza,TIC,sport.
La fizica iti trebuie un caiet normal de matematica.In trusa de geometrie ai tot ce-ti trebuie.Ghiozdan...eu in locul tau as lua unul simplu, fara sclipici sau mai stiu eu ce.
Sper ca te-am ajutat...Te pup.
Bun,sa incepem
-4 caiete matematica studentesti
-4 caiete romana studentesti
-10 caiete A5 romana
- 1 sau 2 caiete A5 matematica
-trusa geometrie(rigla, echer, raportor, compas)
-creioane colorate(pentru la biologie)
-4 pixuri(rosu, negru, albastru, verde)
-creioane de scris in clasa
-guma de sters(2 bucati)
-rezerve stilou
-etichete
-vocabular
-2 caiete biologie
-1 sau 2 caiete geografie
-bloc desen A3(eu A3 am folosit in a 6a)
-acuarele
-pensule
-coperte(daca sunt bune, nu mai lua
-la caietul de fizica iti trebuie caiet de mate studentesc
-ghiozdan(daca e bun, nu mai lua
-daca ai creion mecanic, nu uita de mina de creion mecanic
Cam atat.
La fizica o sa ai caiet de mate si trusa de geometrie e la fel pentru orice clasa.
Trusa de geometrie contine un compas, 2 echere, o rigla, o guma, un creion si altele depinde de trusa. mult noroc!