| andreutza0 a întrebat:

trec in clasa a 9 la profilul filologie, problema este ca posibilitatile de viitor ale acestui profil sunt minime sau cel putin asa am auzit eu.Vreau sa urmez o facultate de finante/banci iar cu acest profil este aproape imposibil.Pot sa ma transfer de la un profil la altul nu? Merge la inceputul anului sau la sfarsitul primului semestru. Puteti va rog sa imi spuneti in dataliu pasii.Va multumesc. Funda

1 răspuns:
| MusicChannel a răspuns:

Poti din semestrul al doilea doar daca media ta de admitere este mai mare sau egala cu cea a ultimului admis de la specializarea dorita. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, trebuie sa te transferi din clasa a x a, iar media clasei a noua trebuie sa fie mai mare sau egala cu cea a ultimului admis.Eu ma aflu in aceeasi situatie, dar media de admitere nu ma ajuta la transferul din semestrul al doilea, clasa a9a.Este complicat transferul, sunt prea multe reguli si pana la urma elevii sufera cel mai mult (isi schimba colectivul, profesorii...). Cand ma voi duce sa ma inscriu, voi merge la secretariat sa ma informe si te-as sfatui sa faci acelasi lucru.Succes