Omule,stai linistit, eu trec a 10-a si n-am treaba). Clasa a 9-a este pentru a te acomoda cu profesorii, liceul si mai ales cu noi colegi.Nu-ti face griji din primul an de liceu.Ideea e doar sa ramai cu picioarele pe pamant in primul an si sa te ti cat de cat cu invatatul.La sfarsitul anului vei realiza(ca mine) ca in clasa a 10-a se pot face mult mai multe daca esti mai perseverent, dar pana atunci poti sta calm.
Depinde de tine! Daca inveti nu este greu, daca nu inveti este catastrofa! Tu sti ce vrei sa faci.
Nu e greu bacul, eu m-am apucat de invatat cu o saptamana inainte, iar la biologie am citit din caiete in noaptea de dinaintea examenului Chiar m-am simtit dezamagita de importanta mare pe care o are in comparatie cu lipsa dificultatii :/
Eu trec a 10-a şi m-am uitat ieri peste subiectele de la bac de saptamana asta si mi s-au parut super uşoare.
La română la subiectul 1 e materie de gimnaziu/clasa a 9-a, la subiectul 2 e tot ceva gen compunerile din a 8-a şi la subiectul 3 sunt eseuri de invatat pe de rost.
La fizică iarăşi a fost foarte, dar foarte accesibil, mă refer la partea de mecanică pe care am invatat-o anul asta, la chimie la primele subiecte iarasi i s-a parut usor, la fel si la info si la bio.
Greu e pentru cei slabi.
Daca deja ti-e frica de bac, nici nu pot sa imi imaginez cum o sa fie cand o sa il dai . Cel mai bine e sa stai linistit, daca inveti nu-i asa de greu.
Bacul in esenta nu este greu, depinde de tine daca vrei sa inveti sau nu. Si oricum mai ai pana in a 12-a, deocamdata tu sa te acomodezi cu clasa a 9-a.
Alexandra87889 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: