| GumitzaXD a întrebat:

Buna TPU va rog ajutati-ma URGENT.In cateva saptamani 2 parca o sa merg in Italia stiti vreo metoda usoara prin care as putea invata limba italiana? Dar nu carti de facut comanda sau dvd ceva pe internet si fara profesor eu am mai avut o carte fara profesor dar...si nu vreau sa traduc la google translate deci...sau nu neaparat toata limba italiana cat sa mai vorbesti sa cumperi una alta sa.na ati inteles voi ca sunteti destepti! deci? dau funda si mersi anticipat mai ales ca ati avut rabdare sa cititi laughing va pup

4 răspunsuri:
| Gabi_2651 a răspuns:

Cel mai simplu e sa traduci cateva fraze mai uzuale cu un dictionar online. Iar pe parcurs o sa te familiarizezi cu restul cuvintelor. Doar tot latini sunt si ei ca si noi de altfel tongue
Bafta happy

| Epurean a răspuns:

Salut.Gasesti aici un curs mai mult decat complet www.book2.de Oricum daca o sa stai acolo, o sa fi nevoit sa vorbesti italiana si asa o s-o inveti cel mai repede

| MonsterVoo a răspuns:

Ciao! E facile, non ti preocupare. La lingua italiana e uguale con rumena, l'unica diferenza sta nelle lettere big grin E cam aceeasi mancare de peste. O vei invata in maxim doua luni daca te vei forta sa vorbesti cu cei cu care te vei intalni pe aici. Unde vi? Eu sunt in Calabria, Tropea mai exact happy Sunt de 9 luni aici dar am invatat-o intr-o luna. Apoi am inceput sa o perfectionezwinking Nu dispera, tu forteaza-te sa vorbesti si sa-ti faci prieteni italieni, restul vine de la sine big grin

| mihai_4767 a răspuns:

Cea mai buna modalitate de a invata este sa traiesti printre ei, asa te vei simti un pic obligata sa inveti... crede-ma sunt in Italia stiu cum este...succes