| nonameblog a întrebat:

va rog repede un raspuns care puteti care sti sa ma ajute, deci am un blog pe wordpress si el are un singur sidebar (bara laterala) si vreau sa mai imi creez una si tot ce am citit pe google este, functions.php un cod si nu inteleg nimic, care poate sa-mi explice rapid in 5 cuvinte unde trebuie sa bag codul de unde imi descarc sau cum fac cu functions.php. va rog mult, FUNDA.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută setări pentru thema (șablonul de design al tău) în admin. Dar nu e mai ușor să găsești o themă care să corespundă decât să o modifici pe asta? happy

Dă-ne link dacă vrei să vedem concret despre ce e vorba.

| nonameblog explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa-mi schimb thema! Am o thema numita Adelle si are un singur sidebar si e pe dreapta, dar vreau una si pe stanga si nu stiu cum sa mai creez inca o bara laterala unde iti pui diferite widgeturi

| anonim_4396 a răspuns (pentru nonameblog):

Http://theme.wordpress.com/themes/adelle/
Asta?

Ești pe domeniu și hosting propriu? Sau ești pe numeblog.wordpress.com?

Da aia e thema, sunt pe www.blog.wordpress.com

Mă tem că nu poți edita fișierele în cazul ăsta, deci nu vei putea modifica nici fișierele themei. Încearcă să deschizi editorul de fișiere:

„Access the Theme Editor from the Administration > Appearance > Editor menu."

Detalii aici:
http://codex.wordpress.org/Editing_Files

Dacă poți modifica fișierele, atunci vom putea căuta o soluție. Dacă n-ai permisiuni, nu ai încotro. Eventual plătești ceva ca să obții drepturile respective. Nu știu exact politica Wordpress.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Concluzia mea:
Tu dorești un „Custom design", deci va trebui să plătești 30$ pe an. Vezi în panoul de administrare: Appearance - Custom Design.

OK, multumesc mult de tot::*

Pentru puțin. happy